Categories
Exposició

Escher a Drassanes, Barcelona – 2021

El dibuix fet somni, diria jo, resumint-ho fins a la mínima expressió. És clar que també es podria interpretar com el somni fet dibuix.

Escher aconsegueix impressionar-me tantes vegades com contempli la seva obra. Provoca les sensacions visuals de tal forma que cap dels seus treballs em deixa indiferent.

Com podeu observar, en aquesta darrera imatge et pots immergir en la creació i formar-ne part. Ja no et dediques només a la contemplació, sinó que participes de l’obra.

La senzillesa del traç sorprèn en alguns dels seus dibuixos. Jo em declaro admiradora total d’aquesta facilitat. Com en la imatge superior on a base de línies construeix la composició de tal forma que el cuc sembla que hagi de sortir de l’enquadrat.

La idea de deixar-te participar com a part de l’obra és una provocació. Revoluciona els sentits, sobretot la visió o las visions d’un mateix objecte.

Encara tinc pendent una tercera visita per recrear els petits detalls que amb la profusió d’obres et defugen per molt que t’hi esforcis.

Enllaços:

ESCHER a les Drassanes de Barcelona

ESCHER web oficial

Museu Marítim de Barcelona, exposició ESCHER

Per Àngels Blasco Ros

Escric, faig fotografies de tot allò que m'interessa, em fascina l'art, des del prehistòric fins al post posmodern (si és que existeix) i tracto de gaudir al màxim de tot. Encara que em preocupa, i molt, el caire d'algunes actituds i l'acceptació de radicalitats que em sorprèn observar a l'actualitat. Tots som iguals i alhora diferents, no és aquesta la bellesa?

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s