Categories
Éssers vius

Tortugues babaues

Hi ha res més trist que la mirada d’un animal fora del seu ambient?

Jo em vaig trobar amb els ulls d’aquesta tortuga babaua (Carella carella) que s’estava recuperant d’una ferida i esperava el moment de tornar al seu medi natural.

Aquests dies he vist alguns reportatges a la televisió i als mitjans de comunicació mostrant algunes cries d’aquesta tortuga que es dirigien al mar per iniciar el seu cicle vital, protegides per alguns especialistes i també per persones voluntàries motivades en la conservació de les espècies. És lloable.

D’altra banda, és ben trist que aquests i altres animals hagin de ser protegits de deprededors artificials i del poc sentit comú, per no exagerar la perversió d’algunes mentalitats, que es cruen amb dret a tot.

Se’n parla, s’avisa, s’hi donen voltes sobre el tema de la conservació de la vida al planeta, però sovint sembla que és més fortta la brutalitat de destruir que el plaer de construir o resguardar els tresors de la Natura.

Enllaços:

Televisió Calafell: Naixement de tortugues babaues

Per Àngels Blasco Ros

Escric, faig fotografies de tot allò que m'interessa, em fascina l'art, des del prehistòric fins al post posmodern (si és que existeix) i tracto de gaudir al màxim de tot. Encara que em preocupa, i molt, el caire d'algunes actituds i l'acceptació de radicalitats que em sorprèn observar a l'actualitat. Tots som iguals i alhora diferents, no és aquesta la bellesa?

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s