Categories
Fotografies

Passejar Montjuïc – Fotografia – Març, 2021

Vaig contemplar un capvespre a Montjuïc embolcallat en la llum torbadora d’aquells breus instants.

La màgia de l’hora baixa transforma l’ambient conferint a les impertèrrites estructures un aire de fantasia que fascina.

Per Àngels Blasco Ros

Escric, faig fotografies de tot allò que m'interessa, em fascina l'art, des del prehistòric fins al post posmodern (si és que existeix) i tracto de gaudir al màxim de tot. Encara que em preocupa, i molt, el caire d'algunes actituds i l'acceptació de radicalitats que em sorprèn observar a l'actualitat. Tots som iguals i alhora diferents, no és aquesta la bellesa?

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s